Tervetuloa Robomatik Oy:n sivuille!

Monelle olen jo ennestään tuttu mies työhistoriani kautta, mutta myös monelle täysin tuntematon. Mikä siis olen miehiäni, seuraavassa siitä lyhyesti.

Oma kokemukseni robotiikasta alkaa heti ammattikoulun jälkeen 2000-luvun alusta TAMK:n Motoman robottihitsauskurssista, tuolloin työskentelin hitsaajana ja vastasin robottihitsauksesta lähes 10 vuotta, erikoisosaamiseni löytyykin täten hitsauspuolelta, taskusta löytyy myös vuoden vanhat pätevyystodistukset mustalle ja ruostumattomalle teräkselle. Hitsaajan tehtävistä vaihdoin robotiikan saralle asiantuntijatehtäviin vuosiksi 2010-2015 jolloin olin myös vahvasti mukana tuomassa Hyundai-robotteja suomen markkinoille. Tämän jälkeen siirryin 2 vuodeksi elektroniikka-asentajan tehtäviin. Robotiikka kutsui kuitenkin taas syksyllä 2017 ja vuotta myöhemmin perustin Robomatik Oy:n jotta pystyn palvelemaan asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla.

Kanssani työskentelee asiantuntijoita joilta löytyy osaamista ja kokemusta robotiikasta kymmeniä vuosia, tämä vertaansa vailla oleva tietotaito takaa sen että löydämme ratkaisun ongelmaan oli se mikä tahansa.

Palvelumme perustuu aina asiakaslähtöisyyteen ja joustavuuteen.

Hyvää loppuvuotta ja onnea vuodelle 2019!

Jani Matikainen
Yrittäjä

Ota yhteyttä !

Asiakas on meille aina tärkein ja haluamme auttaa teitä ongelmassa kuin ongelmassa.

Soita rohkeasti ja kysy lisää palveluistamme.

Robomatik Oy

Sorakuja 2
35700 Vilppula

Jani Matikainen
+358 44 230 4007
jani.matikainen@robomatik.fi